9 Mart 2013 Cumartesi

2013 En Çok Satan En iyi Parfümleri , 2013 En Moda Parfüm Fiyatları

En kötü kokanı dahi olsa parfüm kullanımına asla karşı değilimdir..şimdi size 2013 yılının en çok satan parfümlerinden bir kaçını paylaşacağım..




Bvlgari Jasmin Noir EDT Bayan Parfüm

Jasmin Noir Eau de Toilette parlak ve canlı yeşillik özleri ile Nilüfer’in narin esansının karşılaşması ile açılır. Feminen saflık ve zarifliğin sembolü Nilüfer, kendini güneşe sunmak için, gün ağırımını bekler: çekici aroması parfüme tazelik ve ışıltı katar. Jasmin Noir Eau de Toilette’in ruhunu yücelten, benzersiz ve bir o kadar tensel Zambak Yasemin Absolütüdür. Yasemin’in kendine has özelliği aromasından kaynaklanır, gün ağırımında, saf beyaz, transparan serpilişiyle, taze ve narin bir kokusu vardır.


Lancome Miracle Forever Femme EDP Bayan Parfüm

Ne istediğini bilen, güçlü ve özgür bir kadının parfümü. Şehrin ritmine yaşam dolu enerjisiyle ayak uyduran, tutku dolu bir kadın… Şehvetli ve kadınsı bir koku… Büyüleyici çiçeksi bir tazeliğe sahip tepe noktasında anason bulunuyor. Feminen, cazibeli bir buketi andıran kalp notasında kuş üzümü, tutku dolu, baştan çıkarıcı dip notalarında badem ağacı bulunuyor.



Paul Smith Floral Edp Bayan Parfüm
Paul Smith’ in yeni bayan parfümü Paul Smith Floral tasarımcısının karakteristik özelliği olan yaşama sevincini simgeler. Paul Smith Floral 70’li yılların Çiçek ruhunu anımsatırken İngiliz stilinin zarifliğinin mirasçılığını yapar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder